Obert el termini per presentar candidatures per la sisena Nit de l'Esportista de Sant Joan

La sisena Nit de l'Esportista de Sant Joan se celebrarà el divendres 16 de novembre
La sisena Nit de l'Esportista de Sant Joan se celebrarà el divendres 16 de novembre | AjSJV
Redacció
02 de novembre del 2018
Actualitzat a les 12:09h
Sant Joan de Vilatorrada ha obert el termini de presentació de candidatures per a la sisena edició de la Nit de l'Esportista, que se celebrarà el divendres 16 de novembre en el marc d'un acte que tindrà lloc a la Sala de Cultura de Cal Gallifa que té la voluntat de  reconèixer els mèrits esportius de persones i entitats del municipi.
 
A les candidatures, que poden presentar-se fins dilluns vinent (dia 5), hi poden optar totes aquelles persones que hagin nascut i/o resideixin a Sant Joan de Vilatorrada i hi estiguin empadronats de fa cinc anys o més; o que formin part d'un equip de la població.

La Nit de l'Esportista, impulsada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament, compta amb deu categories, que són: Millor esportista individual veterà/na (a partir de 40 anys); Millor esportista individual categoria absoluta; Millor esportista individual escolar (fins els 12 anys); Millor promesa esportiva (fins els 18 anys); Millor trajectòria esportiva (Premi Román Montañez), i Millor entrenador/a; Millor equip sènior; Millor equip de base (fins els 18 anys).
 
Així mateix, també s'atorgarà una menció especial i una menció superació personal. En aquestes dues categories també s'hi podran presentar persones que estiguin o hagin estat vinculades al món de l'esport a Sant Joan de Vilatorrada, ja sigui formant part d'un club o promocionant la població a través de l'esport.
 
En aquesta sisena edició de la Nit de l'Esportista el jurat estarà format per l'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Gil Ariso; el regidor d'Esports, Eduard Mata; personal municipal de l'Àrea de Serveis a les Persones, i fins a quatre vocals relacionats amb el teixit esportiu i associatius local.

On s'han de presentar, les candidatures?

L'Ajuntament ha habilitat tres vies diferents per tal que tot els veïns i veïnes puguin participar del procés. Es pot, doncs, emplenar aquest formulari i entregar-lo presencialment al Registre Municipal de l'Ajuntament o enviar-lo al correu electrònic [email protected], o també es pot recollir el mateix formulari a la Biblioteca i a la Zona Esportiva, i dur-lo al Registre Municipal de l'Ajuntament.

Les bases del certamen poden descarregar-se a través d'aquest enllaç.