Els 40 anys de l'ACR de Fals se seguiran festejant amb un sopar i una gimcana

Tot plegat tindrà lloc aquest cap de setmana

Redacció
05 de novembre del 2018
Amb la voluntat de seguir commemorant el 40è aniversari de la creació de l'Associació Cultural Recreativa (ACR) de Fals, aquest cap de setmana (10 i 11 de novembre), des de l'entitat s'han organitzat activitats lúdiques per a tots els públics que s'iniciaran el dissabte a les nou del vespre amb un sopar d'aniversari fet amb ingredients de temporada (hi haurà, també, menú infantil). L'àpat, que tindrà lloc al Casal del poble, acabarà amb un ball festiu amb música enllaunada de tots els temps i per a tots els gustos.
 
L'endemà, el diumenge dia 11, es llevarà a les onze del matí amb una gimcana que posarà a prova els participants fent-los preguntes sobre el poble i els seus racons i curiositats. Començarà des del Casal i un cop acabi -al mateix lloc- s'oferirà un vermut de celebració.
 
Totes aquelles persones que vulguin participar en alguna de les activitats han d'enviar un correu electrònic a [email protected] o trucar al 652 028 729. Les inscripcions romandran obertes fins divendres.
 
L'ACR de Fals
 
L'Associació Cultural Recreativa de Fals es va constituir com a associació sense ànim de lucre "per a la promoció, organització i desenvolupament de tota mena d'activitats culturals, teatrals, folklòriques, de lleure, excursions, gastronomia, art, recreatives i esportives" el 21 de setembre de l'any 1978
 
Des d'aleshores, l'entitat ha estat una de les màximes responsables de la vida cultural del poble; una vida que els mateixos veïns i veïnes li han anat agraint al llarg dels anys amb aportacions econòmiques i simbòliques per a mantenir-ne l'activitat. I és que després de quatre dècades, l'ACR de Fals és la promotora de les caramelles de la vila, del Pessebre Vivent de les Torres de Fals (juntament amb altres col·lectius) i de la publicació de la revista Falchs; l'encarregada de gestionar l'Esplai La Falç per a nens i nenes de 3 a 12 anys i les activitats lúdiques i culturals del Casal de la Gent Gran; l'alma mater de la Festa Major de Fals, i la fundadora del grup de teatre de l'ACR, que ja ha portat dalt de l'escenari una quinzena d'obres.