El Manresa FS visitarà Pallejà en un altre partit de màxima dificultat

El matx es disputarà el diumenge a les 12 del migdia

Redacció
02 de novembre del 2018
Actualitzat a les 10:15h
El Manresa FS no surt d'un partit complicat per entrar-ne en un altre. En aquesta ocasió diumenge a les 12 del migdia toca visitar el pavelló de Pallejà, tot un os de la categoria però que fins al moment ha tingut irregularitat en els seus resultats.

A casa seva ha guanyat al Canet, ha empatat amb la Unión i ha perdut amb Escola Pia. Per tant, com a local té resultats de tota mena. Com a visitant a perdut a Castelldefels i l'Hospitalet mentre que ha superat al Lleida i Salou. Manté en gran manera el potencial veterà a la seva plantilla de fa diverses temporades amb un global de tres victòries, un empat i tres derrotes amb 40 gols a favor i 21 de rebuts.

Ja conegut com està el tema a la porteria manresana amb Bixi lesionat i amb Aleix sense condicions optimes, Paco Cachinero ha decidit convocar al juvenil Arnau. En relació a l'última jornada es recupera Corvo, però es perd a Asis, que haurà de descansar deu dies a causa d'un petit trencament. Aquest és doncs l'estat actual de la plantilla manresana.