Ampliació d'horari del cementiri i reforç del servei de bus per Tots Sants

Dijous i divendres també hi ha previstos diversos cultes religiosos a la Capella del cementiri

Redacció
31 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 18:07h
Des del passat 24 d'octubre i fins al proper 2 de novembre, l'Ajuntament de Manresa manté l'ampliació d'horaris del cementiri de Manresa amb motiu de la festivitat de Tots Sants, de 9 del matí fins a les 19h de la tarda, amb l'objectiu de facilitar a la població la visita als seus difunts. 

L'operador de la línia de bus de Transports Interurbans Manresa – Sant Joan de Vilatorrada ha informat que el dia 1 de novembre també hi haurà un reforç en el servei de bus, complementari del servei normal, amb el següent recorregut: plaça Europa, Pompeu Fabra, Francesc Moragas, Els Panyos i Cementiri. De retorn farà parada a Cementiri, Pl. Valldaura i Pl. Europa. El servei es farà de 9 a 13.30 h. i de 15 a 19, amb una freqüència de pas de 30 minuts.

Així mateix, la Línia Festius de Bus Manresa farà la parada El Congost (carrer Martí i Pol) propera al cementiri. L'horari de servei és de les 8.10 a les 22.40 h, amb freqüència de pas de 60 minuts.

Oficis religiosos

Per commemorar les festivitats a Tots Sants (1 de novembre) i el Dia dels Difunts (2 de novembre), el cementiri té previst acollir diversos cultes religiosos.

Dijous, 1 de novembre, a les 10.30h del matí, hi haurà missa en sufragi dels difunts del Cos de Bombers, Creu Roja i Protecció Civil. A les 12.00h, es farà missa celebrada per Mn. Joan Hakolimana, rector de la Parròquia de Santa Maria de la Seu de Manresa, amb la participació de la Capella de Música de la Seu.

El divendres 2 de novembre, a les 16.00 h, també es farà missa celebrada per Mn. Joan Hakolimana, rector de la Parròquia de Santa Maria de la Seu de Manresa.

En cas de pluja, les misses se suspendran.