El Passatge del Terror torna al Balç aquest cap de setmana després de rebre prop de 500 visitants

Les entrades per assistir al Passatge del Terror tenen un preu de 5 euros i ja es poden reservar a través d'internet

El Passatge del Terror torna aquest cap de setmana al Balç
El Passatge del Terror torna aquest cap de setmana al Balç | AjM
Redacció
31 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 12:46h
El Passatge del Terror tornarà, aquest dissabte 3 i diumenge 4 de novembre, al carrer del Balç de Manresa. Després de l'èxit de la primera convocatòria -celebrada els dies 27 i 28 d'octubre- el segon round d'aquesta iniciativa lúdica impulsada per l'entitat Xàldiga arriba amb novetats, tal com ja va explicar NacióManresa. Enguany, l'eix temàtic de la ruta tenebrosa se situa a l'època medieval i gira al voltant de la vida de la Bruna, una nena amb una història obscura i intrigant.

Les entrades per assistir al Passatge del Terror tenen un preu de 5 euros i ja es poden reservar a través d'aquest enllaç o anant presencialment al carrer del Balç de deu del matí a dues del migdia. L'espectacle es farà tant dissabte com diumenge, de sis de la tarda a dos quarts d'onze del vespre, a través de torns de mitja hora amb un aforament màxim de cinquanta persones per torn.

El públic podrà escollir la franja horària que prefereixi per assistir a l'esdeveniment.  A la vegada, es faran grups més reduïts, segons l'ordre d'arribada, perquè cada deu minuts es puguin fer entrar unes deu o quinze persones i, així, gaudir millor de l'experiència. L'organització no recomana l'accés al passatge a menors de 8 anys.

Per amenitzar l'espera, hi haurà servei de barra a l'entrada. Tots aquells qui ho vulguin, es podran refer de l'ensurt a la sortida amb un got de xocolata calenta o brou del pelegrí.

Èxit rotund del primer passi

Un total de 475 persones van fer el recorregut pel passatge durant el cap de setmana del 27 i 28 d'octubre, i van poder conèixer un carrer de finals del segle XIX on hi passaven coses excepcionals i terribles relacionades amb infants perduts.