La manresana Fibracat inicia a Reus el desplegament per donar servei a tot Catalunya

El local de Fibracat a Reus està situat al carrer Monterols
El local de Fibracat a Reus està situat al carrer Monterols | Fibracat
Redacció
31 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 12:18h
La manresana Fibracat inicia a Reus el desplegament per donar servei a tot Catalunya. L'operadora de telecomunicacions ha adquirit un local al cèntric carrer Monterols de la capital del Baix Camp en què properament obrirà la segona Fibracat Store. Amb aquesta adquisició, l'empresa inicia l'ambiciós pla "que ens permetrà donar servei a tot el país i que ens convertirà en l'únic operador català present arreu del territori", manifesten des de la companyia, que ja avancen que tenen previst continuar expandint-se adquirint, al llarg dels propers mesos, locals a Girona, Lleida, Barcelona, Mataró i Vic.

Amb aquest primer moviment a la ciutat de Reus la companyia posa les bases per fer realitat la inversió de 18 milions d'euros anunciada l'any passat per donar servei a tot Catalunya amb l'horitzó de 2020.

Call center propi

Amb la voluntat d'afrontar el creixement previst, l'empresa ampliarà el call center propi que té a Manresa per donar servei a tots els clients de Catalunya a través del telèfon d'informació gratuït 1711. Es tracta d'un model d'establiment que, segons expliquen, "ofereix una atenció integral als clients, realitzant els tràmits d'alta i informant dels productes i les darreres promocions".

En aquest sentit, Fibracat ja ha iniciat els processos selectius per a la contractació de nous tècnics informàtics i personal d'atenció al client per al nou centre operatiu de Manresa. Així mateix, també seleccionarà persones d'atenció al públic per a les noves Fibracat Store que s'obriran en les diferents ciutats de Catalunya.