L'Esquerra Independentista convoca una concentració contra Buch el dia que ve a Manresa

L'Esquerra Independentista de Manresa convoca una concentració de rebuig a Miquel Buch
L'Esquerra Independentista de Manresa convoca una concentració de rebuig a Miquel Buch | Adrià Costa
Redacció
31 d'octubre del 2018
Actualitzat el 01 de novembre a la 13:33h
Els diversos col·lectius de l'Esquerra Independentista de Manresa, han convocat, per aquesta tarda de dimecres, 31 d'octubre, una concentració de rebuig al conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Buch, que a partir de dos quarts de sis serà a l'ajuntament de la capital del Bages per prendre part de la reunió que periòdicament celebra la Junta Local de Seguretat de la ciutat.

Sota el lema "Buch, no ets benvingut", els membres de la CUP, Arran, Endavant i Sepc aprofitaran la compareixença del conseller per demanar "que dimiteixi". Ho faran en el marc d'una concentració que tindrà lloc davant del mateix consistori, a les cinc de la tarda. "Volem mostrar-li el nostre rebuig perquè pensem que és el principal responsable de la permissivitat de la Generalitat amb el feixisme i la repressió al moviment independentista", asseguren.

En aquesta mateixa línia, els col·lectius manifesten que aquesta tolerància s'ha palesat en diverses ocasions, "des de la passivitat a l'hora d'actuar contra els grups feixistes organitzats fins a les càrregues produïdes el 29 de setembre durant la celebració del Holi Festival contra la manifestació de Jusapol", passant per "les càrregues policials del 3 d'octubre al barri de Sants durant una manifestació antifeixista" i per "l'actuació de l'1 d'octubre per part dels Mossos d'Esquadra al Parc de la Ciutadella" on, recorden, "es van disparar bales de FOAM que van deixar diversos ferits".