El Festival Test encara la recta final amb funcions a Sant Salvador, Sant Feliu, Sallent i Cabrianes

El Festival Test portarà teatre, música i dansa a Sant Salvador, Sant Feliu, Sallent i Cabrianes
El Festival Test portarà teatre, música i dansa a Sant Salvador, Sant Feliu, Sallent i Cabrianes | Festival Test
Redacció
31 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 10:30h
Després d'haver passat per Navarcles, Callús, Navàs, Santpedor, Artés i Santa Maria d'Oló, la tercera edició del Festival Test encararà la seva recta final oferint les seves propostes escèniques a Sant Salvador de Guardiola, Sant Feliu Sasserra, Sallent i Cabrianes. El certamen, creat l'any 2016 a Avinyó per Testimoni Escènic, busca recolzar projectes amateurs d'arts escèniques i donar suport a programadors municipals oferint-los el contacte directe de les companyies amb projectes inicials.

El festival, doncs, farà parada a Sant Salvador de Guardiola aquest dijous, 1 de novembre, en el marc de la Fira de la Torrada. Es representaran tres obres de microteatre de manera simultània, en tres sessions i en tres espais diferents: el local del costat del CAP, La Sala i el parc de darrere de La Sala, a les dotze, dos quarts d'una i la una del migdia.

Els espectacles que es podran veure seran Avua, de la companyia Bool, una proposta de dansa, acrobàcia i música apte per a tots els públics; Les coses impossibles, els ingredients protagonistes del qual seran un bagul i dos clowns que intentaran caminar per damunt d'ampolles de vidre (a càrrec de Martademarte & Cia), i Duérmete niño, una comèdia teatral que parla de com canvia el cicle de la son quan apareixen els fills, dirigida per Neus Suñé.

Després de Sant Salvador, el Test arribarà a Sant Feliu Sasserra. Ho farà dissabte 10 de novembre, a les set de la tarda a la Sala l'Ateneu. En aquest cas, les propostes escèniques que es presentaran seran L'arbre de les emocions, un espectacle de titelles pensat per a nadons i públic familiar i ideat per Traster Teatre; Happy Birthday Jaime Love, una comèdia teatral de quinze minuts creada per La S.O.S.tenible i guanyadora del Festival Píndoles 2017, i Duérmete niño.

A Sallent el certamen hi arribarà el 17 de novembre, a les set de la tarda, i tindrà com escenari la plaça de la Vila. Les peces que es representaran seran Duérmete niño, Happy Birthday Jaime Love i Assassins Low Cost, una obra ideada per la Cia. Low Cost que té com a protagonistes dos assassins a sou que, mentre esperen que arribin les seves víctimes, debaten sobre com ha canviat la professió en els últims anys.

Cabrianes serà el darrer destí d'aquesta edició del Festival Test. Hi arribarà el diumenge 25 de novembre a les sis de la tarda. Les propostes, que tindran lloc a El Centru, seran Happy Birthday Jaime Love, Duérmete niño, In Exile, un espectacle de dansa contemporània i teatre físic de la mà de la companyia Psicoproject en moviment; i To Scape, una paròdia que reflexiona sobre les incerteses quotidianes escrita i interpretada per Judit Saula i dirigida per Cristian Nadal.

En el cas de Sant Salvador i Sant Feliu les funcions seran d'entrada gratuïta. A Sallent i a Cabrianes tindran un preu de 5 euros.