S'aprova el projecte de construcció de la sala polivalent municipal de Canet de Fals

Redacció
30 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 17:46h
Projecte de la sala polivalent municipal de Canet de Fals
Projecte de la sala polivalent municipal de Canet de Fals | AjFnll
L'Ajuntament de Fonollosa ha aprovat per Decret d'Alcaldia el projecte bàsic i executiu per a la construcció de la Sala polivalent municipal de Canet de Fals, que es realitzarà a l'actual coberta del costat de la Plaça de la Vila. En aquesta primera intervenció, es preveu el tancament i habilitació del cobert existent com a sala diàfana per poder acollir les diverses activitats i actes culturals i recreatius que actualment s'havien de fer a l'aire lliure. L'espai polivalent tindrà unes dimensions de 272,20 m2 i ja quedarà preparat pel seu ús públic, amb il·luminació i climatització (que utilitzarà la caldera de biomassa existent a la Llar d'Infants municipal).

En una futura segona intervenció, es preveu la construcció dels espais annexos, així com la d'un porxo i vestíbul d'accés a l'edifici (ja previstos en l'avantprojecte que va ser presentat fa un parell d'anys).

L'actuació actual tindrà un cost de licitació de 156.042,52 €, i està totalment finançada pel programa de Meses de Concertació acordat entre la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Fonollosa.

El projecte va ser redactat el setembre de 2017, i ha estat més d'un any en pausa a l'espera de resoldre qüestions de qualificació del sòl que han quedat solucionades amb l'aprovació del POUM aquest passat setembre. Ara el projecte està en fase d'exposició pública fins el 5 de desembre, on tothom el pot consultar a les oficines municipals. A partir d'aquella data, es procedirà a la seva licitació i adjudicació, per tal de poder iniciar les obres en la major brevetat possible.