ERC convoca un acte a Lledoners per commemorar l'any a presó de Junqueras

Serà les 5 de la tarda amb les intervencions de Pere Aragonès i David Fernàndez i l'endemà se n'organitza un altre d'unitari per demanar la llibertat de tots els presos polítics i el retorn dels exiliats

Una pancarta demana la llibertat d'Oriol Junqueras durant la manifestació del 20 de setembre
Una pancarta demana la llibertat d'Oriol Junqueras durant la manifestació del 20 de setembre | Adrià Costa
Redacció
29 d'octubre del 2018
Actualitzat el 01 de novembre a la 13:47h
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) convoca un acte l'1 de novembre a la tarda davant la presó de Lledoners per commemorar l'any a presó d'Oriol Junqueras. L'esdeveniment "Exigim llibertat", començarà a les 17h a l'esplanada davant el centre penitenciari, a Sant Joan de Vilatorrada, i també homenatjarà l'exconseller de l'Interior, Quim Forn, que va entrar a la presó amb Junqueras.
 

Cartell de l'acte de l'1 de novembre Foto: ADIC


El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, serà un dels participants en l'acte, juntament amb altres personalitats polítiques i de l'entorn civil com Josep Maria Mainat, Núria Picas, Jordi Margarit o l'exdiputat de la CUP, David Fernández. Una de les actuacions musicals anirà a càrrec dels Strombers.

A hores d'ara hi ha més de 80 busos confirmats per assistir-hi. L'acte, segons els organitzadors, reserva diverses sorpreses més.

Un acte l'endemà per tots els presos i exiliats

El dia 2 de novembre se celebrarà un segon acte, de caràcter més unitari, a les portes de Lledoners, aquest cop organitzat per ERC, PDECat, Junts per Catalunya, l'ANC, Òmnium amb la coordinació de l'Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC). 
 

Cartell de l'acte del 2 de novembre, per tots els presos i exiliats Foto: ADIC