El derbi entre Minorisa B i Sallent cau de banda manresana a falta de 2 segons (14-13)

Alternances en el marcador i millors atacs que defenses en el primer derbi de la temporada a Tercera Divisió

29 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 12:31h
Un gol de Sala a manca de 2 segons va significar la victòria del CN Minorisa B davant el CN Sallent en el primer derbi bagenc de la temporada de waterpolo a la Tercera Divisió. El partit va ésser molt igualat, amb clara superioritat dels atacs sobre les defenses. Així, en el primer quart, el festival golejador va ser intens amb deu gols i empat a cinc, amb alternances en el marcador. Els gols locals obra de Bello, Sala amb dos, Cerezo i Marín, els sallentins d'Holgado i Noguera, amb dos cadascú, i Talavera.

Similar el segon període, amb empat a tres gols parcials, això sí, sempre per davant els de Sallent. Els anotadors, Marín dos, i Sala, mentre que pels de la riba del Llobregat, Tutusaus i dos d'Holgado.

Amb igualtat absoluta s'arribà a la meitat del partit. Després del canvi de camp, els visitants es posaren 8-10, que semblava encaminar el partit cap a una victòria forana, però la resposta manresana va ser immediata, donant la volta al marcador per arribar 11-10 a manca del darrer quart de partit. Els anotadors foren Bello, Ruiz i Masplà pels de casa, i entre Holgado i Noguera ho feien per part sallentina.

Més emocionant van ser els darrers vuit minuts, amb nou avantatge dels de Fontcuberta, 11-12 i 12-13, per ésser els de Peirón que s'emportaren el triomf en un final èpic (14-13). Els anotadors del darrer període van ser Sala, Ruiz i Masplà pels de Peirón, i dos de Boixader i un d'Holgado pels de Sallent.

Fitxa tècnica

Arbitratge a càrrec de F López i Ll Saura. Van assenyalar vuit exclusions a jugadors locals per deu als visitants.

Parcials: 5-5, 3-3, 3-2, 3-3.

Alineacions i golejadors:

CN Minorisa B: I Chircu, D Solernou, B Bello 2, T Sala 4, M Cerezo 1, A Marín 3, R Ruiz 1, I Ruiz 1, I Khalil, J Flores, E Masplà 2, X Pelegrin i Ll Villaró.
CN Sallent: R Fernández, G Tutusaus, A Díaz 1, R Boixader 2, A Jandula, A Holgado, R Holgado, D Holgado 6, A Montalà, A Noguera 3, M Talavera 1.