El Montepio organitza una caminada per recollir fons per «La Marató» de TV3

Tindrà lloc l'11 de novembre amb el lema "Un Collbaix per a La Marató"

Redacció
29 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 10:59h
La Marató, el popular programa d'ajudes per a la investigació mèdica de TV3, comptarà aquest any amb una donació per part del Montepio. La Marató d'enguany, que es dedicarà a recollir fons per a la recerca contra el càncer, serà la protagonista de la sortida que es farà el dia 11 de novembre, entre Manresa i Collbaix.

La caminada sortirà a les 10 del matí des de l'aparcament del Congost de Manresa i la ruta serà fins al Collbaix i retorn al punt de sortida. Les inscripcions tindran un cost de 5 euros, que es dedicaran íntegrament a La Marató de TV3, i s'oferirà als assistents un refrigeri i un obsequi de l'activitat.

Les inscripcions es podran fer al Montepio, a la plaça Sant Jordi 1 de Manresa, de 9h a 13h i de 16h a 19h. La caminada compta també amb la col·laboració del CECB (Centre Excursionista de la Comarca del Bages) on també es podran fer inscripcions de 19.30h a 21h, al Carrer Urgell, 16. Els organitzadors recomanen portar calçat còmode, roba d'abric i aigua.

El Montepio se suma així a l'oferta d'activitats que els propers mesos recolliran fons destinats a la recerca i la investigació de malalties a Catalunya.