Miquel Iceta visita la Fira de la Llenega de Cardona

Miquel Iceta durant la seva visita a Cardona
Miquel Iceta durant la seva visita a Cardona | PSC
Redacció
29 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 10:55h
El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha visitat Cardona, aquest diumenge, amb motiu de la Fira de la Llenega, i ha aprofitat per conèixer el recentment proclamat cap de llista dels socialistes a les municipals de l'any vinent, Ferran Verdejo.

Amb ell, amb el regidor de l'Ajuntament, Jordi Casas, amb la exalcaldessa, Ma. Angels Gassó, i amb altres membres de l'Agrupació i de la candidatura, han recorregut el centre urbà, han entrat i parlat amb els propietaris de diferents establiments de la vila, i amb les persones de les parades del mercat setmanal i les especials de la Fira de la Llenega.

La visita, ha servit també perquè el candidat a l'alcaldia pel PSC, Ferran Verdejo, li exposés alguns dels projectes i actuacions que figuraran en el seu programa electoral, tot demanant-li recolzament del partit per dur-les a terme. 

Tal com ja va declarar en la seva presentació pública, el candidat ha expressat que l'actual equip de govern i els partits independentistes "tapen amb banderes les males decisions. La nostra bandera, la nostra prioritat, son els cardonins i cardonines".

La visita ha acabat amb el compromís de Miquel Iceta de portar al Parlament i a instàncies estatals, tots aquells projectes que es proposin des de l'Agrupació socialista de Cardona.
Arxivat a