Ecoviure i Cuida't tanquen amb un increment de visitants respecte a edicions anteriors

L'aposta per celebrar de manera simultània les dues fires ha demostrat ser un èxit i podria tenir continuïtat

El Palau Firal ha acollit l'Ecoviure i la fira Cuida't
El Palau Firal ha acollit l'Ecoviure i la fira Cuida't | Fira Manresa
Redacció
28 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 20:05h
Les fires Ecoviure i Cuida't tanquen aquest vespre la seva edició 2018 amb un balanç molt positiu i bones sensacions tant per part dels expositors com del públic. Durant tot el cap de setmana s'ha registrat una gran afluència de públic al Palau Firal, superant la xifra de visitants d'edicions anteriors. Des de l'organització es fa una valoració molt positiva de l'aposta per la complementarietat dels dos certamens i s'estudia si aquest format podria tenir continuïtat.

L'estrella de la jornada de diumenge ha estat la cuinera Ada Parellada, que ha ofert una classe magistral de cuina i ha donat les claus per a un bon aprofitament del temps i els recursos a la cuina. La seva passió i capacitat de comunicació han captivat el públic que ha omplert de gom a gom l'Ecoespai de la fira Ecoviure. Durant tot el cap de setmana, han estat més de quatre-centes les persones que han participant en els diferents tallers, xerrades i altres activitats que s'han organitzat en el marc de les fires Ecoviure i Cuida't.

Ecoviure ha confirmat el seu paper de fira de referència del sector mediambiental a Catalunya. Ha comptat amb la representació de sectors consolidats i d'altres d'emergents, com l'alimentació ecològica, els vehicles elèctrics, la bioconstrucció o el tèxtil sostenible. Cuida't, per la seva banda, ha donat a conèixer diferents propostes per al benestar i la salut de les persones d'una manera molt didàctica. En total, les dues fires han sumat més d'un centenar d'expositors.