La pluja i el fred transformen els 10Km Urbans de Manresa en una cursa èpica

Toni Bernadó i Meritxell Soler s'imposen en la cursa de 10 quilòmetres, mentre que Guillem Fernàndez i Alba Gallardo ho fan en la de 5 quilòmetres

Grup capdavanter en un moment de la cursa
Grup capdavanter en un moment de la cursa | CAM
Redacció
28 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 18:29h
Set graus de temperatura en el moment de la sortida. Sensació de fred. Pluja constant. A les primeres catorze edicions dels 10Km Urbans de Manresa s'havia gaudit d'una climatologia Molt benigne, però aquest diumenge no ha estat així.

En aquesta 15a edició, la pluja, el fred i la baixa temperatura farà que aquesta edició dels 10Km Urbans de Manresa es recordin per la valentia dels corredors i corredores que, tot i que no acompanyava el temps a gaudir com s'hauria desitjat, no volien perdre la possibilitat de fer-ho un any més pels carrers de la ciutat. Dels cinc-cents corredors inscrits, tres-cents vuitanta-cinc han decidit fer costat a l'organització i sortir a córrer la prova manresana. 

L'atleta andorrà Toni Bernadó (CA Valls d'Andorra) s'ha endut el triomf absolut en aquesta edició amb un registre de 31'50", per davant del manresà David Martínez (Avinent Manresa) que s'ha hagut de conformar amb la segona posició amb 31'58". El tercer esglaó del podi ha estat per Abel Casalí (Avinent Manresa) amb 32'10".

En l'apartat femení, la millor corredora bagenca del moment Meritxell Soler ha revalidat el títol imposant-se amb autoritat amb un temps de 36'38". Les seves companyes de club Lorena Cubillas (42'09") i Ester Guerrero (43'24") l'han acompanyada en el podi. 

En la prova dels 5Km urbans, l'atleta de Balsareny Guillem Fernàndez (JAB Berga) s'ha imposat amb 15'44", per davant de dues promeses de l'atletisme manresà: els encara juvenils Miqui Riera i Marc Fernàndez (tots dos de l'Avinent Manresa), amb 15'49" i 16'19", respectivament.

En la categoria femenina, la manresana Alba Gallardo (Avinent Manresa) ha estat la guanyadora amb 18'20". Les sub18 Carlota Soler (19'00") i Bethelhem Manzano (19'05"), ambdues atletes d'Avinent Manresa, han ocupat la segona i tercera posició de la cursa. 

Classificació 10Km Urbans (format full de càlcul)
Classificació 5Kh Urbans (format full de càlcul)