La víctima de l'accident mortal a la C-55 a Castellbell i el Vilar és un manresà de 28 anys

L'accident, frontal entre dos turismes, va tenir lloc dissabte passades les 5 de la tarda

Estat com han quedat els vehicles accidentats a l'accident de la C-55.
Estat com han quedat els vehicles accidentats a l'accident de la C-55. | Cedida
Redacció
28 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 20:06h
La víctima de l'accident de trànsit que va tenir lloc dissabte a la tarda a la C-55 a l'altura de Castellbell i el Vilar és un veí de Manresa, de 28 anys d'edat. Tot i que no ha transcendit la seva identitat, el Servei Català de Trànsit ha notificat que era de nacionalitat marroquina.

Dissabte a la tarda es va produïr un accident de trànsit mortal a la C-55 al terme municipal de Castellbell i el Vilar. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 17.21 h.
 
Per causes que encara s'estan investigant, dos turismes van xocar frontalment. Com a conseqüència de l'accident, el conductor i únic ocupant d'un dels turismes va morir. Els dos ocupants de l'altre turisme van resultar ferits de caràcter menys greu i van estar traslladats a l'hospital Sant Joan de Déu Manresa. 

Arran de la incidència, es van activar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

Pel que fa a l'afectació viària, la via va estar tallada en els dos sentits fins a les 18.00h, posteriorment es va donar pas alternatiu. No es van obrir barreres a l'autopista Terrassa-Manresa (C-16) durant tota la incidència.

Sobre les 8 del vespre es va produir un segon accident mortal de trànsit al Bages, concrtament a l'Eix Transversal a l'altura de Manresa.