Segona víctima mortal en un accident al Bages aquest cap se setmana, a l'Eix Transversal

La víctima, una dona de 33 anys veïna de Girona, era l'única ocupant d'un turisme que ha patit una sortida de via aquest dissabte al vespre a l'altura de Manresa

L'Eix Transversal al seu pas pel pk 132 on s'ha produït l'accident
L'Eix Transversal al seu pas pel pk 132 on s'ha produït l'accident | GSV
28 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:28h
La conductora d'un turisme que ha patit una sortida de via a l'Eix Transversal (C-25) a l'altura de Manresa però molt a prop de Sant Joan de Vilatorrada, ha mort aquest dissabte al vespre, i s'ha convertit en la segona víctima mortal a les carreteres del Bages aquest dissabte.

L'avis de l'accident ha entrat als serveis d'emergències a 3/4 de 8 del vespre. Un vehicle havia patit una sortida de via en l'enllaç de l'Eix Transversal amb Sant Joan de Vilatorrada, a la part posterior de la Lemmerz, tot i que en terme municipal de Manresa.

Com a resultat de l'accident, la conductora i única ocupant del turisme, una veïna de Girona de 33 anys, ha mort. Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat tres patrulles de Mossos d'Esquadra, dos de Bombers i unitats del SEM. No s'han registrat afectacions en el trànsit.

Aquest és el segon accident mortal que s'ha produït a la comarca aquest plujós dissabte, El primer ha estat a la C-55 a Castellbell, al migdia.