La jornada de networking a Can Padró mostra la seva capacitat d'atracció empresarial

Unes 150 persones, amb una àmplia representació política, institucional i social, participen en una sessió de formació, negoci i oci que debat el futur de la mobilitat

Sessió de networking a Can Padró, aquest divendres
Sessió de networking a Can Padró, aquest divendres | AjCbiV
Redacció
26 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 18:51h
Castellbell i el Vilar es consolida com a punt de trobada empresarial, social i polític de referència a la Catalunya Central amb l'organització aquest divendres al matí de la quarta sessió de networking celebrada al circuit de Can Padró.

La jornada ha seguit el fil conductor L'eficiència energètica i el CO2 en el futur dels nous vehicles, híbrids i elèctrics. La sessió ha comptat amb un interessant debat que ha reflexionat sobre la mobilitat, les emissions del CO2 i les noves oportunitats que s'obren en l'àmbit de les energies renovables.

També ha reservat una franja per afavorir els contactes empresarials i les oportunitats de negoci entre tots els participants i ha inclòs demostracions de vehicles elèctrics, híbrids i de competició al propi circuit de Can Padró. 

Representació institucional

Diferents personalitats de l'àmbit institucional de Catalunya han participat de la trobada en què han destacat els diputats al Parlament de Catalunya, Jordi Munell i Eusebi Campdepadrós, i l'exconseller de la Generalitat i president de TRAM, Felip Puig, entre d'altres personalitats.

Pel que fa a l'àmbit territorial han assistit la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, la directora de Territori i Sostenibilitat a la Catalunya Central, Míriam Sort, el president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas, l'alcaldessa de Castellbell i el Vilar, Montse Badia, el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar, Jordi Calsina, l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manresa, Joan Calmet.

La jornada ha estat organitzada des de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar i l'entitat APAE (Asociación de Profesionales Autónomos y Empresas).