Una intervenció d'urgència al pont de Castellgalí provoca 8 quilòmetres de cua a la C-55

El departament de Territori hi ha hagut d'enviar una grua a sanejar els despreniments que s'hi produïen

L'operari actuant des de la grua al pont de Castellgalí
L'operari actuant des de la grua al pont de Castellgalí | Xarxes
26 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 19:15h
La C-55 ha registrat aquest divendres a la tarda fins a 8 quilòmetres de cues i retencions, 5 en sentit Manresa i 3 en sentit Barcelona, a partir del nucli urbà de Castellgalí, on el departament de Territori ha hagut de tallar la carretera en sentit nord per sanejar uns despreniments que es produïen al pont de l'enllaç a l'avinguda Montserrat que passa per sobre d'aquesta via.

Passat el migdia, l'Ajuntament de Castellgalí ha avisat al departament de Territori per advertir-los que el pont de l'avinguda Montserrat havia patit diversos despreniments de petits blocs de formigó que afectaven la C-55 i que podien posar en perill els vehicles que hi circulaven.

Sobre les 2 del migdia, Territori ha tallat el trànsit sota el pont i han començat a desviar els vehicles per les vies d'accés i sortida del nucli urbà de Castellgalí mentre un operari sanejava la infraestructura des d'una grua fent caure els blocs de formigó inestables.

Aquesta incidència ha provocat fins a 5 quilòmetres de cues i retencions en sentit nord, i fins a 3 en sentit sud. Finalitzada l'actuació, sobre 2/4 de 4 de la tarda, les retencions encara han estat constants durant una hora per l'acumulació de trànsit acumulada.

Malgrat que la intervenció ha durat una hora i mitja, no s'han obert barreres a l'autopista com a via alternativa.
Arxivat a