Un tribut a ABBA estrenarà la temporada de Batecs Culturals de Cardona

ABBA-The new experience actuarà dissabte a Cardona
ABBA-The new experience actuarà dissabte a Cardona | Promocional
Redacció
26 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 10:21h
Aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre l'Auditori Valentí Fuster de Cardona s'omplirà de gom a gom en el marc dels Batecs Culturals per gaudir i alhora homenatjar un dels grups de música de més fama dels anys 70 i 80. El tribut a ABBA, ABBA-The new experience, vol contribuir a difondre els seus èxits amb un espectacle musical i escènic al nivell que el grup original mereix.

Es tracta d'un espectacle amb tota la qualitat i l'elegància amb la que ABBA va conquerir les llistes d'èxits a partir de la seva victòria al festival d'Eurovisió del 1974.

L'antic “Cine Modern” de Cardona viurà, dissabte, la màgia dels ABBA; la màgia que ha aconseguit que les seves cançons estiguin presents en la memòria col·lectiva de les diferents generacions marcant la banda sonora de la vida de molts de nosaltres i que, avui en dia, temes com Chiquitita, Waterloo, Dancing Queen o Gimme! Gimme! Gimme! segueixen vigents gràcies a diferents propostes com els musicals, les recopilacions publicades i els homenatges.

Les entrades es poden adquirir per internet a www.auditoricardona.com o bé a la taquilla de l'Auditori aquest divendres 26 (de 5 a 7 de la tarda) o el mateix dissabte (a partir de les 19.30h).
Arxivat a