CAE i Ajuntament de Manresa formen les entitats sobre assegurances

CAE i Ajuntament iniciaran la formació de personal d'entitats
CAE i Ajuntament iniciaran la formació de personal d'entitats | CAE
Redacció
25 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 18:31h
El CAE i l’Ajuntament inicien un nou cicle d’activitats formatives i informatives adreçades a les associacions de la ciutat que tenen com a finalitat que les entitats coneguin quin és el marc legal en què es mouen i puguin aprendre recursos pràctics que permetin millorar la seva gestió i organització.

La primera activitat d’aquest cicle és la sessió informativa Les assegurances de les entitats, que es farà el dimarts, 30 d’octubre, a les 7 del vespre, als locals del CAE (Plaça del Milcentenari, s/n, de Manresa). La sessió serà impartida per Javier Gomez de la cooperativa Arç, una corredoria d’assegurances especialitzada en entitats d’economia social i sense ànim de lucre.

L’objectiu d’aquesta sessió és que les persones participants sàpiguen conèixer i diferenciar les diverses tipologies d’assegurances existents, sàpiguen quines són les assegurances que ha de tenir una entitat en funció del tipus d’activitat que fa i resolguin els dubtes que puguin tenir sobre aquest tema.

La participació en aquesta sessió informativa és gratuïta. Les places són limitades i és necessari fer inscripció prèvia, presencialment al CAE, per via telefònica (93 872 57 89) o a través de la web www.cae.cat

El cicle formatiu tindrà continuïtat amb el taller Com fer la memòria de l’entitat que s’ha programat per als dies 20 i 27 de novembre, en horari de 7 a 9 del vespre, als locals del CAE i l’impartirà Nasi Muncunill.

Aquest taller també és gratuït i requereix inscripció prèvia. Les persones participants rebran un diploma expedit per la Subdirecció General de Cooperació Social i Voluntariat, ja que aquesta activitat està inclosa en el Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya.