Sant Fruitós estrena noves graderies retràctils al Teatre Casal Cultural

per Redacció, 25 d'octubre de 2018 a les 15:16 |
Nova graderia al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós | AjSFB
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Teatre Casal Cultural va estrenar dissabte passat les noves graderies retràctils davant la satisfacció del públic assistent al concert de Judit Neddermann. Pel que fa als més petits, van poder estrenar les butaques el dia següent amb el primer espectacle de la Temporada de La Xarxa. 

La sensació que van deixar les estrenes eren d'una àmplia satisfacció general. Més enllà de la grata sorpresa del canvi, el públic en va destacar la millor visibilitat que s'ofereix a l'espectador i la comoditat de les noves butaques, fets que contrasten amb les antigues cadires totes al mateix nivell per sota de l'escenari. 


Molt important també és destacar els comentaris rebuts en l'espectacle teatral del diumenge que estava destinat als infants, on es va assenyalar el fet que ara els nens i nenes, encara que tinguin un adult assentat al davant, poden seguir l'obra sense problema gràcies al pendent i l'alçada de la grada.

Des de l'Ajuntament s'espera que tots els ciutadans de Sant Fruitós de Bages puguin gaudir d'aquest equipament pensat per millorar l'experiència a l'espectador. 

 

Participació