Sant Fruitós estrena noves graderies retràctils al Teatre Casal Cultural

Nova graderia al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós
Nova graderia al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós | AjSFB
Redacció
25 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 15:21h
El Teatre Casal Cultural va estrenar dissabte passat les noves graderies retràctils davant la satisfacció del públic assistent al concert de Judit Neddermann. Pel que fa als més petits, van poder estrenar les butaques el dia següent amb el primer espectacle de la Temporada de La Xarxa. 

La sensació que van deixar les estrenes eren d'una àmplia satisfacció general. Més enllà de la grata sorpresa del canvi, el públic en va destacar la millor visibilitat que s'ofereix a l'espectador i la comoditat de les noves butaques, fets que contrasten amb les antigues cadires totes al mateix nivell per sota de l'escenari. 

Molt important també és destacar els comentaris rebuts en l'espectacle teatral del diumenge que estava destinat als infants, on es va assenyalar el fet que ara els nens i nenes, encara que tinguin un adult assentat al davant, poden seguir l'obra sense problema gràcies al pendent i l'alçada de la grada.

Des de l'Ajuntament s'espera que tots els ciutadans de Sant Fruitós de Bages puguin gaudir d'aquest equipament pensat per millorar l'experiència a l'espectador.