L'escola Paidos, referent en l'ús de les noves tecnologies a l'aula

El responsable d'Acer Portugal, a l'escola Paidos
El responsable d'Acer Portugal, a l'escola Paidos | Paidos
Redacció
25 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 14:08h
L'escola Paidos de Sant Fruitós de Bages és un referent en l'ús dels Chromebooks i per aquest motiu la setmana passada va rebre la visita de la responsable i del distribuïdor d'Acer a Portugal.

L'objectiu de la visita va ser organitzar una trobada, que tindrà lloc a Lisboa a finals de novembre, amb escoles de Portugal. En aquesta trobada l'escola Paidos exposarà la seva experiència en la utilització d'aquests dispositius com a eina de treball a l'aula i es gestionarà un acord de col·laboració entre l'escola de Sant Fruitós i les de Portugal. Els Chromebooks són ordinadors personals que utilitzen com a sistema operatiu el Chrome Os, desenvolupat per Google i amb el qual es treballa totalment i de forma segura al núvol.

Paral·lelament també van visitar l'escola, amb especial interès en la Paidos Future Classroom, que és un espai format per diferents àrees d'aprenentatge que tenen en compte les noves metodologies i necessitats del professorat i alumnat en els processos d'aprenentatge.

En la visita van tenir l'oportunitat d'observar com els alumnes treballaven per projectes, com per exemple en la creació d'un itinerari amb Google Mymaps. Van poder parlar amb ells i de quina era la seva opinió de la utilitat dels Chromebooks. També van veure el nou mobiliari del qual des d'aquest curs ja disposen les aules de Cicle Mitjà i Superior de primària.