Dos alumnes del Lacetània participen a la competició de robòtica mòbil del CatSkills

Els estudiants de cicle de grau superior Guillermo Sánchez i Arnau Martínez van demostrar les seves habilitats dissenyant i programant les solucions que els plantejava el jurat

Els dos estudiants del Lacetània amb el seu enginy
Els dos estudiants del Lacetània amb el seu enginy | Lacetània
Redacció
25 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 14:04h
Dos alumnes de cicles formatius de grau superior de l'Institut Lacetània van participar a la competició de robòtica mòbil del CatSkills, que va tenir lloc dins del saló In(3D)ustry que es va celebrar a Barcelona els dies 16, 17 i 18 d'octubre. Guillermo Sánchez, estudiant de Mecatrònica, i Arnau Martínez, estudiant de Manteniment Electrònic, van demostrar les seves habilitats i capacitats dissenyant, ajustant i programant tota mena de solucions de robòtica mòbil que els va plantejar el jurat.

In(3D)ustry, és un esdeveniment que ha reunit, per tercer any consecutiu, els principals actors de fabricació additiva del món. Per primera vegada va acollir també la competició Catskills, adreçada a alumnes de formació professional, que van poder mostrar els seus coneixements en el marc d'una fira sectorial i en un entorn plenament empresarial.

Van participar a la competició 15 alumnes de 5 centres educatius diferents. Tant els visitants a la fira com els participants al concurs van poder veure les presentacions dels alumnes i l'execució de les proves en un circuit tancat on els protagonistes principals van ser els robots que executaven reptes com desplaçar-se, esquivar obstacles o aixecar i transportar objectes.