25
d'octubre
del
2018
Actualitzat
a les
12:45h
Una seixantena de persones va participar divendres 19 d'octubre en un tast de formatges que va tenir lloc al Castell de Súria, seguint la línia delcicle de Tastos Musicals que vatenir lloc el passat mes de juny en aquest mateix recintei en el Parc Municipal Macary i Viader.
Les persones participants van degustar un total de nou formatges, amb el guiatge de l'especialista Marta Medrán. L'acte va començar amb unes paraules de benvinguda del regidor de Medi Ambient i Joventut, Joan Pere Ruiz.
Els tastos van ser realitzats a cegues, amb l'acompanyament musical d'un trio de l'Escola Municipal de Música.
El tast de formatges va ser organitzat conjuntament per l'Associació Festa Major de Súria, Jamonería Pata Negra i l'especialista Marta Medrán, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Súria, l'Escola Municipal de Música i Fleca Pastisseria de la Font.
El cicle Tastos Musicals, que es va desenvolupar el passat mes de juny, va oferir tastos de vins, pernils, cerveses i tapes gourmet, també amb un elevat nombre de participants.
Les persones participants van degustar un total de nou formatges, amb el guiatge de l'especialista Marta Medrán. L'acte va començar amb unes paraules de benvinguda del regidor de Medi Ambient i Joventut, Joan Pere Ruiz.
Els tastos van ser realitzats a cegues, amb l'acompanyament musical d'un trio de l'Escola Municipal de Música.
El tast de formatges va ser organitzat conjuntament per l'Associació Festa Major de Súria, Jamonería Pata Negra i l'especialista Marta Medrán, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Súria, l'Escola Municipal de Música i Fleca Pastisseria de la Font.
El cicle Tastos Musicals, que es va desenvolupar el passat mes de juny, va oferir tastos de vins, pernils, cerveses i tapes gourmet, també amb un elevat nombre de participants.