Centenars d'estudiants del Bages i el Moianès participen en el Cros Escolar de Súria

Súria va acollir el cros escolar diumenge
Súria va acollir el cros escolar diumenge | AjSú
Redacció
24 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:45h
Uns 600 atletes del Bages i del Moianès van participar diumenge 21 d'octubre en el Cros Escolar de Súria, que va tenir lloc al circuit del Rieral del Tordell, dins del calendari de cros escolars que es porten a terme al llarg del curs a diferents municipis de lesdues comarques.

Els participants van fer curses de 3.000 a 250 metres en categories cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i mini. La darrera prova, de caire no competitiu, va ser una cursa en família amb la participació conjunta d'atletes i familiars.

Els lliurament dels guardons van anar a càrrec de l'alcalde Josep Maria Canudas, del regidor d'Esports, Valentí Sastre, del president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas, i del president del Consell Esportiu del Bages, Josep Empez.

Aquesta novaedició del Cros Escolar de Súria va ser organitzada conjuntament per l'àrea d'Esports de l'Ajuntament i pel Consell Esportiu del Bages, amb la col·laboració de les escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac-Súria, l'institut Mig-Món i la Diputació de Barcelona. 

La prova surienca ha estat la segona del calendari de cros escolars d'aquest curs 2018-19, després del que va tenir lloc el passat 7 d'octubre a Sant Vicenç de Castellet. El proper Cros Escolar es farà a Castellnou de Bages aquest diumenge 28 d'octubre. 
Arxivat a