L'Obra Social «la Caixa» col·labora amb la Fundació Beques JOV de Moià

Representants de l'Obra Social «la Caixa» i de la Fundació Beques JOV de Moià
Representants de l'Obra Social «la Caixa» i de la Fundació Beques JOV de Moià | OSiCaixa
Redacció
24 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 15:52h
L'Obra Social "la Caixa" i la Fundació Beques JOV de Moià han signat un conveni de col·laboració, per un import de 24.000 euros, per donar suport al projecte de l'entitat què, inspirada en el record de Josep Oriol Viladomiu i Portabella, des de l'any 2013 treballa amb la voluntat d'oferir als joves un ventall de possibilitats més ampli a l'hora d'escollir estudis i un futur professional i també amb l'objectiu de portar la Formació Professional al Moianès. En aquests moments estan treballant als centres educatius de la Salle a Manlleu i Manresa, a l'escola Vedruna de Tona i a l'Institut del Moianès.

La Fundació col·labora amb les escoles orientant als joves a trobar la seva vocació professional en el període de secundària i en els estudis postobligatoris i estan centrats en l'orientació grupal, l'orientació individualitzada per als alumnes i la formació per als professionals perquè s'implementin els programes al centre educatiu. Dels 15 alumnes que van atendre el 2013 s'ha passat als més de 500 amb els quals es treballa actualment.

L'acord l'han formalitzat Sofia Vila, tresorera de la Fundació Beques JOV de Moià, i Antoni Noguera, director d'Institucions de CaixaBank a la Catalunya Central, amb la presència de Jessica Rodríguez i Cristina Pérez, directora i sotsdirectora de l'oficina de CaixaBank a Moià, respectivament.
Arxivat a