Lectura dramatitzada, música i un vermut poètic el cap de setmana a la Barlins Teatreria

Pep García-Pasqual llegirà «El club dels homes amb bigoti» a la Barlina
Pep García-Pasqual llegirà «El club dels homes amb bigoti» a la Barlina | Promocional
Redacció
24 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 15:16h
La Barlins Teatreria acollirà tres actes aquest cap de setmana que inclouen poesia, música i lectura dramatitzada. Dijous a partir de 2/4 de 9 del vespre, el manresà Pep García-Pasqual farà la lectura dramatitzada d'El club dels homes amb bigoti, un text de Ramon Pardina. El club dels homes amb bigoti és un recull de contes mordaç, atrevit i dislocadament enèrgic que traspua a la serietat de les situacions quotidianes una visió, almenys, una mica diferent.

L'endemà divendres, a la mitjanit ja de dissabte, els guanyadors de l'última edició del Llumplugged, Entre d'altres, portaran la seva música a la cafeteria dels Carlins. Entre d'altres està format per tres joves manresans amb inquietuds per la música i ganes d'expressar-se amb les seves cançons. En format reduït (guitarres, baix i percussió), toquen temes propis d'estils molt variats, intentant sempre potenciar un directe proper i distès, buscant la comunió amb el públic i sense màscares a l'escenari.

Finalment, dissabte a 2/4 de 2 del migdia, i en el marc del cicle Tocats de Lletra, es portarà a terme un vermut poètic amb la presentació del llibre Mig segle de poesia catalana, del maig del 68 al 2018, a càrrec de Josep Maria Sala-Valldaura i Jordi Estrada, i amb poetes de la Catalunya central presents al llibre.

Els dos primers actes es presentaran en taquilla inversa. El vermut poètic és entrada lliure amb consumició obligatòria.