Enxampen els autors d'un robatori múltiple en dos supermercats de Sant Fruitós

Els productes robats tenien un valor de 400 euros
Els productes robats tenien un valor de 400 euros | Policia Local Sant Fruitós
Redacció
24 d'octubre del 2018
Actualitzat a la 13:20h
La Policia Local de Sant Fruitós de Bages va identificar els autors d'un presumpte delicte de furt que va tenir lloc a la localitat esmentada el passat dilluns 15 d'octubre. Tot plegat va començar amb un avís per part d'un ciutadà, informant al cos policial que dues persones havien intentat robar en un supermercat del poble.

A partir d'aquell moment, la patrulla va intensificar la vigilància i va localitzar, poca estona després, dos individus que coincidien amb la descripció facilitada, que, justament, sortien d'un altre supermercat fruitosenc i es dirigien, amb diverses bosses plenes, cap a un vehicle amb dos ocupants més que els esperaven.

Després de comprovar que el personal de l'establiment no s'havia assabentat del furt, la policia va interceptar els presumptes lladres i va identificar el contingut que duien a les bosses. En total es van recuperar 68 paquets de formatge de diferents tipus; 44 unitats d'embotits diversos; 48 llaunes de conserves; dues ampolles de xampú, i alguns estris de cuina. El valor total dels productes furtats superava els 400 euros.

Un cop es van haver identificat les quatre persones (els dos presumptes lladres i els que els esperaven dins del cotxe), es van iniciar les diligències penals pertinents i es van entregar tots els aliments robats als Mossos d'Esquadra per tal que aquests darrers els retornessin als supermercats pertinents.