El Manresa FS es queda a un pas de la campanada contra el Sala10 a la Copa del Rei (6-9)

L'Emotion Zaragoza es posa per primer cop per davant en el marcador en els minuts finals del matx

Els presidents de Manresa FS i Baxi Manresa van mostrar el seu acord abans del partit | MFS
24 d'octubre del 2018
Actualitzat el 26 d'octubre a les 16:23h
El Manresa FS va fer un partit digníssim aquest dimarts en la segona ronda de la seva primera participació a la Copa del Rei contra tot un primera divisió com l'Emotion Zaragoza, conegut com a Sala10.

El Manresa FS va trobar poc premi a tot l'esforç que va realitzar durant el partit al pavelló del Pujolet en els setzens de final de la Copa del Rei de futbol sala, i va acabar perdent 6-9.

En moltes ocasions, els manresans dominaren al marcador davant un rival de primera divisió, el qual en diversos moments es va veure contra les cordes. Molta intensitat per part manresana amb un tram final de partit ques'hauria pogut decantar per qualsevol dels dos costats.

Els últims minuts van ser frenètics. Els aragonesos s'avançaren en el marcador per primer cop a sis minuts per acabar el partit. Joc de cinc dels manresans en que s'acostaren a un gol del rival, però l'expulsió de Corvo en intentar evitar un gol amb la mà va ser determinant en els instants finals.

Presència del BAXI Manresa

Amb una llotja amb setze persones de la Federació, comitè d'àrbitres, Ajuntament, Baxi Manresa i patrocinadors globals del club, es va fer un acte abans de començar el partit. Els presidents de Manresa FS i BAXI Manresa es varen intercanviar camisetes oficials. El Manresa Futbol Sala s'ha fet soci del Baxi Manresa a partir d'aquesta temporada.