Quatre accidents en vuit hores deixen dos ferits a Manresa

Van tenir lloc entre tres quarts d'una del migdia i tres quarts de nou del vespre

Redacció
24 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 9:28h
Els carrers de Manresa van testimoniar, durant aquest dimarts, 23 d'octubre, un total de quatre accidents de trànsit la majoria dels quals sense conseqüències greus. El primer va tenir lloc a la cruïlla entre l'Avinguda de les Bases de Manresa i el carrer Abat Oliva, a tres quars d'una del migdia. Els implicats van ser una moto i un cotxe, que van xocar frontalment. Els ocupants del vehicle van resultar il·lesos i el de la moto va presentar ferides lleus.

Una hora més tard, a tres quarts d'una, la Policia Local de la ciutat va rebre l'avís d'un altre incident, al passeig Pere III, a l'alçada del número 61. En aquest cas, va provocar-lo un encalç entre un cotxe i una bicicleta. El conductor del vehicle en va sortir il·lès i el de la bicicleta, amb ferides lleus.

En el tercer sinistre s'hi va veure implicat, només, el conductor d'una furgoneta, que va sortir de la via i va xocar contra un arbre. Tot plegat va passar a les cinc i deu minuts de la tarda, al carrer Damià Rius, al polígon dels Trullols. El conductor va sortir-ne il·lès.

El darrer contratemps va situar-se a la carretera de Vic, molt a prop de la rotonda de la Bonavista. Va succeir a tres quarts de nou del vespre, quan dos vehicles que anaven en sentis oposats van raspar lateralment. Cap dels ocupants dels cotxes va presentar ferides.

Pel que fa als dos ferits -el ciclista i el motorista- van ser atesos, en un primer moment, al lloc dels fets, i posteriorment es van traslladar a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa.