El Rugby Manresa guanya a Badalona i lidera la classificació (13-41)

El Rugby Manresa continua amb la seva excel·lent primera volta
El Rugby Manresa continua amb la seva excel·lent primera volta | MRC
23 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 21:38h
El Rugby Manresa va aconseguir una important victòria a Badalona per 13-41 en el partit corresponent a la quarta jornada de la fase prèvia de la Divisió d'Honor. El Manresa RC havia de guanyar per confirmar-se a la part alta del grup i visitar al cuer el Badalona RC era una bona ocasió per reafirmar-se.

La primera part fou travada i no es veieren grans jugades. Els nombrosos cops de càstig i imprecisions en camp contrari impedien al Manresa acostar-se a la línia d'assaig. El Badalona per la seva part utilitzava els xuts i la pressió dels ràpids tres quarts per allunyar el perill i jugar a camp contrari. Ambdós equips tingueren varies ocasions per transformar en punts cops de càstig, el Manresa n'aconseguí un de dos intents i el Badalona, dos de quatre. Tot i així el joc era poc fluid, dominat per les defenses i els errors propis d'ambdós equips. A les acaballes de la primera part els manresans aconseguiren anotar un assaig arribant-se amb 6 a 10 al marcador a la mitja part.

La xerrada tècnica de la mitja part dels manresans sorgí efecte ja que en els 2 primers minuts de la represa els visitants aconseguiren dues marques seguides que deixaren mig grogui als badalonins. La davantera manresana poc a poc va fer-se amb el control del partit dominant les fases estàtiques, especialment les touches, amb tot el Manresa RC enllaçant fases de davantera i 3/4 aconseguí crear la línia d'assaig en un parell d'ocasions més.

El Badalona es resistia a llençar la tovallola i fruit d'una intercepció en una passada aprofitava per plantar la pilota sota pals. Però els manresans no es deixaren sorprendre i premien l'accelerador fins al final aconseguint més marques fins a deixar el resultat final en 13-41.

Amb aquest resultat els nois encapçalen la classificació empatats a 14 punts amb el Químics de Barcelona, havent jugat els manresans un partit menys.