El Montepio lliura el premi al millor expedient acadèmic de la UManresa-FUB a Anna Roca

per Redacció, 23 d'octubre de 2018 a les 15:47 |
Llorenç Juanola lliurant la beca a Anna Roca | Montepio
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El president del Montepio de Conductors, Llorenç Juanola, ha lliurat la beca al millor expedient acadèmic de la darrera promoció de la UManresa-FUB a Anna Roca, que ha fet el grau d'Infermeria. El reconeixement està dotat amb 600 euros i la quota d'un any com a sòcia del Montepio.

La beca al millor expedient acadèmic s'emmarca en l'acord de col·laboració que mantenen, des de fa anys, la UManresa-FUB i el Montepio. Forma part de les accions de responsabilitat social que manté l'entitat amb el territori i, d'una forma especial, amb la formació.


Enguany, a la UManresa-FUB s'han titulat 328 estudiants que han obtingut el títol de graduat durant el curs 2017-2018. La majoria dels graduats de la promoció, 287, han completat la seva formació a la Facultat de Ciències de la Salut, i 41 són graduats de la Facultat de Ciències Socials. També s'hi sumen 21 estudiants que han completat la seva formació com a protètics al Campus Professional.

 

Participació