Cardona homenatja Montserrat Caballé en un emotiu acte

Ovidi Cobacho parlant de Montserrat Caballé
Ovidi Cobacho parlant de Montserrat Caballé | Coral Cardonina
Redacció
23 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 15:17h
El passat diumenge, la cripa de l'església parroquial de Cardona va acollir una concorreguda xerrada d'homenatge a Montserrat Caballé realitzada pel musicòleg Ovidi Cobacho i impulsada per la Coral Cardonina i la Germandat dels Sants Màrtirs de Cardona. 

Cobacho va estructurar la seva conferència en tres blocs, un primer centrat en desglossar la biografia artística de la soprano catalana, un segon en posar en valor ens trets més significatius de la seva personalitat artística i un darrer dedicat a descobrir alguns dels aspectes més humans i íntims de la personalitat de la finada. Les eloqüents explicacions del musicòleg cardoní van anar acompanyades d'abundants anècdotes i projeccions d'imatges i enregistraments històrics que van fer les delícies del públic assistent. 

L'acte va tenir una durada d'una hora i trenta minuts i va cloure amb l'audició de l'emotiva interpretació que Montserrat Caballé va fer de La Vergine degli Angeli, de l'òpera La forza del destino, la mateixa que va poder escoltar-se com a peça final del seu funeral, el proppassat 8 d'octubre. La vetllada va ser enregistrada pel Cinema Amateur Cardoní i serà retransmesa en breu per la xarxa de televisió local. 
Arxivat a