L'Obra Social «la Caixa» renova la col·laboració amb el teatre Kursaal

Representants de l'Obra Social «la Caixa» i de MEES al Kursaal
Representants de l'Obra Social «la Caixa» i de MEES al Kursaal | MEES
Redacció
23 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 15:08h
"La Caixa", a través de la seva Obra Social, ha renovat enguany el conveni de col·laboració amb Manresana d'Equipaments Escènics SL. L'aportació de l'entitat servirà, sobretot, per donar suport a les programacions d'espectacles adreçades a la gent gran i als joves, amb l'objectiu d'acostar-los a les arts escèniques oferint-los espectacles de qualitat a preus molt assequibles.

Jaume Masana, director Territorial de CaixaBank a Catalunya i el gerent de Manresana d'Equipaments Escènics, Jordi Basomba, han signat el conveni amb la voluntat de renovar la col·laboració establerta ja fa anys i estrènyer els llaços entre el teatre i l'entitat, pel que fa al desenvolupament de programes culturals per a joves i gent gran.

En l'àmbit de la Gent Gran, l'Obra social "la Caixa" té com a una de les accions prioritàries el foment de l'envelliment actiu i saludable de les persones grans, i per això des de fa anys la seva aportació contribueix a oferir una programació per a Gent Gran del Kursaal, amb espectacles de gran format al preu de 6 euros per a persones majors de 65 anys, programats entre setmana a la sala gran.

Enguany l'aportació de l'Obra Social "la Caixa" també servirà per continuar donant embranzida al cicle Platea Jove, la programació per a joves i que ha estat una de les pioneres a Catalunya com a aposta clara d'acostament dels joves a les arts escèniques. El cicle, adreçat i pensat especialment per a joves de 12 a 20 anys, està dissenyat des de la complicitat, pensant en els seus gustos, des d'un llenguatge que connecta amb el seu món, ni afectat ni distant; utilitzant nous canals i instruments per fer-los arribar el missatge d'una manera original; donant informacions clares i optant per la qualitat; i fent-los accessibles: tenen un preu de 5 euros.