El centre Vital S&B organitza una jornada a favor d'Invulnerables aquest dissabte

Amb massatges, reflexologia, reiki, meditació, tai-txi, ioga vinyasa, kundalini ioga i un concert

Redacció
22 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 22:13h
El centre de teràpies naturals Vital S&B de Manresa organitza aquest dissabte 27 d'octubre una jornada solidària a favor del programa Invulnerables contra la pobresa infantil. En aquesta jornada, s'organitzen diverses activitats i teràpies que tindran lloc en el centre situat en el carrer Francesc Moragues 36 com són massatges, reflexologia, reiki, meditació, tai-txi, ioga vinyasa, kundalini ioga i un concert. L'aportació íntegra del que es reculli en aquell dia anirà a favor dels nens i nenes del programa Invulnerables que lidera Sor Lucía Caram.

Les activitats que es portaran a terme són una sessió de ioga Vinyasa a les 11 del matí, una de Kundalini ioga a les 12 del migdia i de Tai txi a les 5 de la tarda. A partir de les 6 de la tarda, hi haurà un concert solidari a càrrec de Felip Blanchart. Per rebre sessions de massatges, reflexologia i reiki de 30 minuts cal reservar la plaça abans en el mateix centre. Els participants a aquestes activitats contribuiran al programa Invulnerables amb 10 euros per cada sessió que es realitzi o per l'assistència al concert.

El programa Invulnerables va dirigit als nens i les famílies que viuen en un context de màxima vulnerabilitat. El programa pretén donar resposta a les necessitats bàsiques no cobertes, oferint acompanyament i suport integral a la família, i orientació a pares i mares.