El Manresa FS afrontarà dimarts la segona ronda de la Copa del Rei contra un Primera

El partit contra l'Emotion Zaragoza es disputarà al Pujolet a partir de 3/4 de 9 del vespre

Redacció
22 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 19:05h
El Manresa FS aquest dimarts a la Copa del Rei després d'haver eliminat la setmana passada el Colo-Colo Zaragoza. El pavelló del Pujolet acollirà a partir de 3/4 de 9 del vespre la segona ronda dels setzens de final davant tot un primera divisió com l'Emotion Zaragoza, mes conegut com a Sala 10.

Emotion Zaragoza és dirigit per Santi Herrero, un reconegut exjugador d'aquest mateix equip i que la temporada passada va estar a punt de portar el Saragossa a la final de la Copa del Rei, fet que va evitar el Jaén Paraíso Interior, que va ser el finalista la l'última edició. En aquesta competició els aragonesos han arribar en dues ocasions a la semifinals, el primer cop van ser eliminats pel FC Barcelona i el segon, pel Jaén.

Sala 10 Zaragoza porta 18 temporades a primera divisió i el seu millor lloc a la lliga va ser en la temporada 2002-2003 obtenint una cinquena posició.

L'equip manresà afronta el matx amb total normalitat i la intenció de donar la millor imatge possible, tot i tenint en compte que només han tingut dos dies de descans. El rival es troba en una situació ben diferent: en la jornada de dissabte passat va veure com la LNFS aplaçava el partit entre Emotion i Levante UD pels forts temporals a la zona de llevant.