L'escola Joviat acull una semifinal del concurs GMChef

Arnau Triola ha guanyat la semifinal amb una tapa inspirada en el còctel de gambes
Arnau Triola ha guanyat la semifinal amb una tapa inspirada en el còctel de gambes | GM
Redacció
22 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 17:03h
L'escola Joviat ha estat l'escenari de la cinquena semifinal del concurs GMChef, organitzat per GM Food a través del seu ensenya d'establiments de cash&carry Gros Mercat

Arnau Triola, estudiant de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona ha aconseguit vèncer amb la tapa Còctel de gambes, una proposta basada en les diferents textures en les que es pot cuinar crustaci. El jove cuiner explica que es tracta un plat de base senzilla que sempre demanava als restaurants de petit, i que va decidir reinventar-lo amb un gelat de salsa rosa, molta gamba, i ceba cruixent.

La gran final del GMCheff tindrà lloc el 19 de novembre al prestigiós espai Mas Marroch del Celler de Can Roca.