Súria inaugurarà dissabte el seu primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics

El municipi celebrarà els actes de la Setmana de la Mobilitat durant la tarda de dissabte

Redacció
22 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 15:27h
El primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics a Súria serà inaugurat aquest dissabte 27 d'octubre al carrer Ignasi Abadal. L'acte formarà part de la Festa de la Mobilitat, que també inclourà una pedalada, un circuit ciclista, una mostra de vehicles elèctrics i un berenar. El bus urbà, conegut popularment com la Guagua, serà gratuït durant tota la jornada.

La instal·lació d'aquest primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics forma part de les iniciatives promogudes des del Consell Municipal de Medi Ambient per tal d'avançar cap a la transició energètica i promoure la mobilitat sostenible.

La Festa de la Mobilitat de Súria s'emmarca dins de les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat, que enguany se celebra sota el lema Combina i mou-te!. La Setmana comptaamb l'adhesió de més de quatre-cents ajuntaments i entitats de tot Catalunya, i l'impuls del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

El programa de la Festa de la Mobilitat de Súria és el següent:

- 16.00 h. Pedalada familiar i urbana pelmunicipi. Lloc de sortida: plaça de Sant Joan.
- 16.30 h. Circuit ciclista per a infants i joves. Lloc: carrer Ignasi Abadal.
- 17.00 h. Inauguració del primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics al carrer Ignasi Abadal. L'acte inclourà una explicació tècnica i una demostració pràctica del seu funcionament.
- Altres activitats: mostra de vehicles elèctrics i berenar amb coca i xocolata. El bus urbàde la vila, conegut popularment com la Guagua, serà gratuït durant tota la jornada.

La Festa de la Mobilitat de Súria és organitzada per l'Ajuntament i la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, amb la col·laboració d'Etecnic, Selba, Renault, Nissan i Diputació de Barcelona.
Arxivat a