Les mentides emocionals que tothom es diu en moments durs quedaran desarmades a la Joviat

Serà aquest dimarts, a les set de la tarda, en el marc de la presentació del llibre "Postveritats emocionals. Els contes que ens expliquem a nosaltres mateixos"

Redacció
22 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 9:49h
Aquest dimarts, 23 d'octubre, el Saló Montserrat de l'Escola d'Hoteleria de la Joviat acollirà l'acte de presentació del llibre Postveritats emocionals. Els contes que ens expliquem a nosaltres mateixos, un relat escrit pels psicòlegs Maria Mercè Conangla i Jaume Soler, tots dos fundadors d'Àmbit Ecologia Emocional, una entitat amb 21 anys de trajectòria que té per objectius, tal com ells mateixos expliquen, "dur a terme investigació en aquells camps de coneixement que afecten directament a la persona com un ésser amb potencial per créixer, aprendre i millorar dins d'un entorn relacional, sociocultural i espiritual".

Amb la voluntat, doncs, de "millorar el benestar de les persones", van crear el concepte Ecologia Emocional, un mètode "per ajudar-nos a viure com ens proposem" i per convertir Catalunya en un territori "emocionalment responsable i ecològic".

El llibre que presentaran a la Joviat, a les set de la tarda, és un exemple de com posar a la pràctica l'Ecologia Emocional. Tal com exposen els dos psicòlegs, la publicació Postveritats emocionals pretén donar eines per "fer front al que ens passa diàriament", inclosos els fets traumàtics, "que sovint emmascarem amb mentides piadoses i mecanismes de defensa fruit dels nostres diàlegs interiors, per evitar patir".

Postveritats emocionals. Els contes que ens expliquem a nosaltres mateixos és, doncs, un llibre "que ens ajudarà a submergir-nos en aquests diàlegs", tot mostrant "com prenem decisions a partir dels relats manipulats de les nostres diferents veus interiors". Si ho aconseguim, asseguren els experts, " tindrem l'oportunitat de créixer com a éssers humans, millorar la nostra vida i ajudar els altres en el seu camí".

Per assistir a l'acte de presentació del llibre cal reservar plaça amb antelació omplint aquest formulari.