Tot a punt per a una nova edició dels 10km Urbans de Manresa

Diumenge se celebrarà la tradicional prova a l'entorn del passeig Pere III

Redacció
22 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 9:27h
Pol Guillén ha confirmat la seva presència als 10km Urbans de Manresa
Pol Guillén ha confirmat la seva presència als 10km Urbans de Manresa | CAM
Diumenge es viurà una nova edició dels 10Km Urbans de Manresa. Serà la 15a edició. El tret de sortida de la prova absoluta es donarà a les 10 del matí. Mitja hora abans es disputarà la tradicional cursa urbana de promoció sobre una recorregut de 700 metres. 

Enguany, i degut a les obres que s'estan duent al Passeig Pere III, la sortida estarà situada en el lateral del passeig i els corredors baixaràn per mateix lateral en tot moment, i no pel mig com sempre s'ha de fet.

Les inscripcions es poden formular a la web www.xipgroc.cat, o bé tambe de forma presencial a la botiga Esports Sagi. El termini d'inscripció serà el dijous a les 12 del migdia. 

A dia d'avui, hi ha confirmada la presència de la joanenca Meritxell Soler i del navarclí Pol Guillén, ambdos atletes de l'Avinent Manresa que s'han imposat en més d'una ocasió en la prova manresana. 

Per a tots aquells que es volen iniciar en el correr, es va implantar paral·lelalment la cursa de 5 quilòmetres que transcorre principalment pel Passeig Pere III, amb un circuit planer i agraït.