Una jornada debatrà sobre els vehicles híbrids i elèctrics a Can Padró

Tindrà lloc divendres, de 9 a 2 del migdia, i inclourà demostracions de vehicles

Redacció
22 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 9:17h
Amb el títol L'Eficiència Energètica i el CO₂ en el futur dels nous vehicles, híbrids i elèctrics, la quarta edició Networking APAE & Castellbell i el Vilar tindrà lloc el proper divendres al matí al circuit de Can Padró.

La jornada girarà al voltant del futur energètic de l'automoció. Hi haurà una taula de debat, entre institucions i representants d'empreses d'automoció, on es debatran diferents punts de vista sobre el tema. L'acte gratuït tindrà lloc, a la falda de la muntanya de Montserrat, el 26 d'octubre de 10 h a 14 h en el circuit de Can Padró, on es reuniran uns 200 empresaris autònoms, de la petita i mitjana empresa de Catalunya, en un acte lúdic / empresarial.

Durant la jornada es reservarà un espai de networking dirigit per APAE (amb sorteig de regals entre als assistents), per fomentar la connexió entre les empreses participants, a més d'incloure activitats lúdiques al mateix circuit.

S'organitzaran experiències amb vehicles híbrida i elèctrics de diferents marques, també amb vehicles de ral·li o de gamma alta, també de 4x4 en un circuit amb dificultats o de motos i bicicletes elèctriques.

Durant la jornada es debatrà com afectaran els canvis que està vivint el sector de l'automoció, en el dia a dia, de les persones i de les empreses, com poden ser la mobilitat, el treball, la contaminació atmosfèrica, etc... 
 
Les inscripcions són gratuïtes, però s'han de confirmar a través de la web www.apae.info.