La 7a Corriols de Guardiola aplega un 40% més de corredors que el 2017

Lluís Ruíz i Sònia Julià s'imposen en la nova prova reina de 20 quilòmetres

Sortida d'una de les categories de la Corriols de Guardiola
Sortida d'una de les categories de la Corriols de Guardiola | AjSSG
Redacció
21 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 21:36h
Un total de 638 atletes han pres part aquest diumenge en la setena edició de la Corriols de Guardiola. Aquesta xifra suposa un 41% més que els participants que va registrar l'edició de 2017. Enguany s'estrenava la categoria de 20 quilòmetres, i això ha fet augmentar la participació general, però cal tenir en compte que no s'ha celebrat el quilòmetre vertical que sí que es va disputar el 2017.

Lluís Ruíz i Sònia Julià s'han imposat en la nova prova reina de la Corriols, la de 20 quilòmetres. A Ruís l'han acompanyat en el podi Jesús Álvarez i Pau Serra. A Julià l'han seguit Marta Muixí i Merlès Martínez.

En la prova de 10 quilòmetres, el guanyador masculí ha estat Vicente Romero, a qui han acompanyat en el podi Víctor Beaupere i Toni Martín. En la categoria femenina s'ha imposat Cristina Milla, segona ha estat Iolanada Garcia i tercera, Txell Giménez.

En la de 5 quilòmetres els guanyadors han estat Oriol Verges i Júlia Dalmau. Han completat el podi Rachid Touili i Denny Antonin pel que fa als homes, i Alba Pla i Ona Porta en la categoria femenina.

També s'han disputat tres categories de Corriolets per als més menuts.

- Tots els resultats