L'EGIBA s'imposa en el prestigiós torneig Rose Bown britànic

El club bagenc ha guanyat per equips i ha aconseguit tres metalls en les proves individuals per aparells

L'EGIBA a Londres
L'EGIBA a Londres | EGIBA
Redacció
21 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 20:59h
L'EGIBA ha completat una excel·lent actuació a la Rose Bowl, imposant-se en la competició de gimnàstica més antiga del Regne Unit, amb trenta-set edicions consecutives. En la competició, que s'ha disputat durant el cap de setmana, hi han participat clubs de tot el món, des dels EUA fins al CSKA de Moscú, amb Alina Mustafina, campiona Mundial i Medallista Olimpica. 

L'equip bagenc format per Lorena Medina, Mar Palliso, Laia Font, Berta Franquesa i Carla Font, ha aconseguit el primer lloc, després d'una actuació que ha començat amb errors a l'aparell de paral·leles, però que han aconseguit remuntar imposant-se en la resta d'aparells: terra, barra i salt. L'EGIBA ha aconseguit un total de 189,4 punts, cinc més que el Bimingham. Ha completat el podi el Bristol Hawks.

El la sessió individual per aparells de diumenge, l'actuació de les gimnastes manresanes també ha estat destacadíssima: Lorena Medina guanya l'or al terra i el bronze a les paral·leles, i Mar Palliso s'endú la plata en l'aparell de salt.