El CN Minorisa s'estrena a casa amb una ajustada victòria contra el Sant Andreu (8-7)

Els manresans aconsegueixen un important triomf contra un dels candidats a ser a dalt en la classificació

20 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 20:50h
El CN Minorisa s'ha estrenat a casa amb una ajustada victòria contra el CN Sant Adrià (8-7). El rival, el CN Sant Adrià, és un rival fort, que en la jornada inaugural es va imposar al CN Mataró B, i que venia convençut de les seves possibilitats i amb un equip que aspira a jugar la fase estatal.

L'inici de patit va ser pels de la riba del Besòs que aconseguiren tancar el primer quart en avantatge 1-2, gol manresà anotat per Lenard en superioritat. L'inici del segon quart va veure com els visitants es posaven dos gols per davant, 1-3, després que els bagencs desaprofitessin una claríssima ocasió per empatar en superioritat.

Semblava que el partit agafava mals derroters, però llavors sorgí Serra que, amb dues jugades individuals de categoria, empatava el matx, per ésser Lenard qui donava el primer avantatge en el marcador als jugadors del CN Minorisa amb el que s'arribaria a la meitat del partit (4-3).

En la represa, després del canvi de camp, els amfitrions jugaren els seus millors minuts. Ruiz, en contraatac posava el 5-3, amb resposta visitant i Casasayas que tornava a posar els dos gols per davant pels minoristes, 6-4. Aquest resultat no es mouria fins a punt d'arribar al darrer minut del període, quan, desprès de desaprofitar nombroses oportunitats, eren els sanadrianencs els que posaven el 6-5. Faltava 1'03" per la fi del quart, però encara es veurien dos gols més. el primer de Serra a manca de 46", 7-5, que tindria resposta forana, 7-6, a manca de nomes 17 segons, en desajust defensiu.

Amb els nervis presents a la pileta manresana s'entrava als darrers vuit minuts. Ben aviat empataren a set gols els jugadors del CN Sant Adrià. De seguida resposta de Lenard, en superioritat, 8-7. Faltaven encara 6:24 per a la fi, tot un món, però curiosament el lluminós ja no va patir cap variació.

Victoria important que ha de servir com a reforç moral i tècnic per l'equip del CN Minorisa.

Arbitratge a càrrec de l'internacional A Ortega i M Moyano. Van assenyalar set exclusions a jugadors locals per nou als visitants.

Parcials: 1-2, 3-1, 3-3, 1-1.

Alineacions i golejadors:

CN Minorisa: I Prieto, X Serra 3, E Casasayas 1, R Ruiz 1, G Lafoz, I Ruiz, X Pelegrín, KI Muñoz, E Martínez, N Lenard 3, M Puerta i L Villaró.
CN Sant Adrià: G Tomàs, M Cercavins, A Medialdea, E Sánchez 2, C Talavera, O de Viguri 1, S Font, E Ferrer, B Ramon 3, R de Maria, R Rustarazo 1, V Multierno, R Hernández.