Cues des de primera hora «per trencar amb les empreses de l'IBEX35»

La primera Fira Republicana de Proximitat porta a Sant Domènec empreses alternatives a les grans multinacionals dels subministres

Des de l'obertura de la fira s'han registrat cues davant dels estands
Des de l'obertura de la fira s'han registrat cues davant dels estands | Pere Fontanals
20 d'octubre del 2018
Actualitzat a la 13:04h
La primera Fira Republicana de Proximitat ha engegat aquest dissabte registrant llargues cues d'usuaris que demanen informació o contracten, sobretot, serveis de subministraments bàsics en empreses cooperatives i alternatives a les grans multinacionals que cotitzen a l'IBEX35.

Principalment Catgas i Somenergia, però també Fibracat i altres empreses de subministraments de proximitat han vist com a partir de les 11 del matí la gent formava cues per demanar informació i donar-se d'alta amb aquestes societats que competeixen amb les grans empreses multinacionals.

La primera Fira Republicana de Proximitat serà a la plaça Sant Domènec fins a les 8 del vespre. Vuit empreses del sector de l'energia renovable i les telecomunicacions i altres estands ofereixen els seus serveis amb l'objectiu de "trencar amb les empreses de l'IBEX35", segons proposaven els organitzadors de la fira, l'ANC i el CDR.
 

La Fira Republicana de Proximitat serà a la plaça Sant Domènec fins a les 8 del vespre. Foto: Pere Fontanals


Catgas, Factorenergia, Somenergia, Aspwifi, Fibracat, Goufone, Fent País i Explora, són els expositors presents. Les persones que ho vulguin podran canviar de companyia 'in situ' i només caldrà que facilitin el seu correu electrònic, la darrera factura completa, el número de compte i el seu DNI.