1 de 10

Jordi Cruz explica a la Joviat com van ser els seus anys a l'escola i com afrontar la vida

Jordi Cruz durant la seva xerrada a la Joviat | Jordi Cruz
per Redacció, 20 d'octubre de 2018 a les 10:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Jordi Cruz Mas, exalumne de la Joviat i reconegut xef ha pronunciat aquest divendres una conferència a l'escola en que ha explicat com va ser el seu pas per l'escola, consells de l'ofici i de la vida en general.

Ha parlat de la importància de l'actitud davant de la feina i de la vida, de tenir una bona predisposició, de tenir ganes d'aprendre, de treballar i de fer la feina ben feta. Saber què vols ser i tenir passió i il·lusió per aconseguir-ho.


En la passada graduació del curs 2017/18 i festa del 30è aniversari de l'escola d'hoteleria se li va atorgar el Premi al Millor Projecte de Restauració pel seu ABaC Restaurant & Hotel amb 3 estrelles Michelin.

Unes 180 persones van assistir a la xerrada de Cruz, entre alumnes i professorat de l'escola d'hoteleria dels cicles formatius de grau mitjà de cuina, serveis i pastisseria i del grau superior de direcció en cuina.

Participació