El Cd'E Manresa rebrà diumenge un FC Andorra necessitat de punts

Els andorrans són penúltims, però amb dos partits menys per culpa dels compromisos de la selecció

Redacció
19 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 22:06h
El Cd'E Manresa rebrà diumeneg (12h) el FC Andorra a l'estadi del Congost amb la voluntat de mantenir la seva condició d'invicte. Afronta el primer de dos partits consecutius com a local: el següent serà contra Júpiter. Tindrà las baixes ja conegudes de Biel i Mouha.

L'entrenador manresà Piti Belmonte considera que "venim de lliurar una batalla important per l'entitat del rival i per l'ambient. Al camp de la Montañesa es va veure un Manresa que sap adaptar-se a les diferents situacions que es presenten. Ara hem de pensar en els dos partits seguits que tenim a casa".

El FC Andorra té una situació enganyosa a la classificació, amb 2 partits jugats menys que la resta d'equips. Està situat penúltim amb 4 punts, amb 1 victòria, 1 empat i 3 derrotes (7 gols a favor i 14 en contra).

Per a Belmonte és "un equip que per la participació de diferents jugadors amb la selecció, és troba en una "falsa" penúltima posició. El que hem de fer és pensar com a Manresa davant d'un partit i rival que no serà fàcil. Els precedents com a local són positius, amb plè de victòries, però també es veritat que cap d'elles han arribat de forma fàcil, com per dir al minut 60 que ho teníem fet".