El Casal de Joves de Súria i Ampans col·laboren amb voluntaris del Centre Ocupacional la Colònia

per Redacció, 19 d'octubre de 2018 a les 10:27 |
Façana del Casal de Joves, amb algunes de les jardineres instal·lades | AjSú
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Casal de Joves de Súria i el Centre Ocupacional La Colònia d'Ampans han portat a terme una experiència conjunta d'aprenentatge per a l'embelliment de la façana de l'esmentat equipament municipal amb la instal·lació de jardineres amb flors i plantes aromàtiques. La iniciativa va comptar amb la participació d'una vintena de persones voluntàries d'Ampans, sota la direcció d'educadores dels dos centres.

La idea va ser plantejada des de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament, dins de les activitats que es porten a terme al Casal de Joves per tal de consolidar aquest servei com un espai plural, inclusiu i obert a la diversitat.


La intervenció dels voluntaris d'Ampans va consistir en construir jardineres de fusta, recuperar-ne d'altres que es trobaven en desús, plantar-hi flors i plantes aromàtiques, i portar a terme la instal·lació al llarg de la façana del Casal de Joves. Posteriorment, un grup de persones d'Ampans han estat realitzant tasques periòdiques de rec i manteniment.

L'àrea de Joventut de l'Ajuntament i Ampans valoren molt positivament els resultats d'aquesta iniciativa i preveuen desenvolupar noves vies de col·laboració en els propers anys.

 

Participació