El taller «Banca convencional vs. Banca ètica» donarà a conèixer alternatives reals

El taller, que és gratuït, es durà a terme el dissabte 27 d'octubre de 12.15 a 13.45 hores al Palau Firal

Redacció
19 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 10:14h
Des del Pla de Sensibilització de la regidoria de Cooperació Rebel·la't per la pau s'ha organitzat un taller participatiu titulat Banca convencional vs. Banca ètica, que es durà a terme el dissabte 27 d'octubre de 12.15 a 13.45 hores al Palau Firal, en el marc de la Fira Ecoviure (27 i 28 d'octubre).

El taller, a càrrec de Setem Catalunya i adreçat al públic en general, donarà a conèixer les virtuts i les alternatives reals de la banca ètica enfront la tradicional i denunciarà aspectes com l'ús que fa aquesta última dels diners dels ciutadans, les inversions en la fabricació d'armament, atacs al medi ambient, etc.

SETEM Catalunya és una ONGD independent i participativa, sensibilitza la societat sobre les desigualtats, denunciant les causes i promovent transformacions personals i col·lectives per aconseguir un món més just i solidari. La promoció del consum conscient, la banca ètica i la mobilització social, són algunes de les seves principals actuacions.

L'assistència al taller és gratuïta amb inscripció prèvia al correu [email protected] (fins al dimecres 24 d'octubre). Complementarà l'activitat una exposició sobre la mateixa temàtica.

Aquesta formació es proposa en col·laboració amb el Consell Municipal de Solidaritat i amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Fira Ecoviure.